Pachi Tanglang Martial Arts Institute - Norway

Tradisjonell Kinesisk Kampkunst

Velkommen til oss

    Pachi Tanglang Norge er en Kinesisk Kung Fu klubb, som holder til på Sørlandet. Vi tilbyr instruksjon innen Tanglang Chuan. Klubben vår er tilknyttet Pachi Tanglang Martial Arts Institute og ble grunnlagt av Marit Ramberg, disipelt av Mester Su, Yu-Chang i 2006.  Pachi Tanglang M.A.I har i dag skoler i flere land, blandt annent U.S.A, Spania, Nederland, England, Taiwan, Japan og Venezuela. Vi er også tilknyttet Oslo Wutan, som vi regner som vår søsterskole.

   Klubben har en vennlig atmosfære hvor man kan komme for å lære kampkunst og tradisjonell kinesisk kultur, historie og filosofi. For å fremme læring blir ikke treningene holdt på militært vis som ved andre skoler. Trening blir likevel tatt veldig seriøst og det forventes at elevene jobber hardt. For å bli bedre i kampkunst oppfordrer vi alle til å jobbe sammen for å utvikle sine ferdigheter og skape en positiv holdning til treningen.

   Hemmeligheten for å bli dyktig i kungfu er hard trening over tid

 

* Rød tekst vill være lenker etterhvert

 

 

 

 

 

Tanglang Chuan er hoved fokuset i Pachi Tanglang Norge. Vi holder oss til et resumert pensum satt sammen av mester Su, Yu-Chang, som inkluderer materiale fra:

Chishing/Meihua Tanglang Chuan

Papu Tanglang Chuan

Liohoe Tanglang Chuan

Pimen Tanglang Chuan

Pensum

Andre stilarter tilgjengelig er Taichi Chuan